μήπως;


όταν αυτός που σου προτείνει λύσεις είναι αυτός που κρατά και το μαχαίρι
 είναι ανόητο να ξεχνιέσαι στις λέξεις του και να ξεχνάς το μαχαίρι.
 για κάποιο λόγο το κρατά... μήπως;

6 thoughts on “μήπως;

 1. Δεν ξέρω ακριβώς ποιά η αφορμή για το σχόλιο σου υποθέτω η σημερινή πολιτική κατάσταση που έχει επηρεάσει όσο ποτέ άλλοτε τις τσέπες μας τις συμπεριφορές μας τους κοινωνικούς αγώνες την κοινωνία ελληνική κ παγκόσμια που περνάει εφιαλτικές ώρες και δείχνει σημάδια διάλυσης σε κάθε είδους εκφάνσεις της. Είμαι με τον αφόπλισμό κανένα όπλο για κανέναν-καμιά αλλά άραγε όταν το γεμισμένο πιστόλι κατά γαπ πάνω στο τραπέζι εμφανίζεται ο αθώος διαδηλωτής με τα στήθια του και τις κραυγές του μονάχα τι θα έπρεπε να ανταπαντήσει και για πόσο ; j

  Μου αρέσει!

 2. Συγγνώμη για την ασάφεια είναι κάτι μέσα μου που δεν έχω απόλυτα καταλήξει εντελώς . Ας το θέσω καλύτερα . Μας μιλούν οι πολιτικοί με λεξιλόγιο σύγκρουσιακό μιλιταριστικό . Είναι , ρωτώ γενικά , είναι δυνατό όταν σε αντιμετωπίζουν ως πρόβατο πριν τη σφαγή να συνεχίσουν κομμάτια της κοινωνίας να μην οδηγούνται στη βία ; Για μένα η βία γεννάει βία .Τμήματα της νεολαίας όχι μόνο ριζοσπαστικοποιούνται που είναι καλό αλλά επιστρέφουν στην κοινωνία μια προς όλους και τα πάντα βία . Πόλεμος των πάντων προς όλους και τα πάντα. Αυτό είναι ένα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο .

  Μου αρέσει!

  • Α σε αυτό θα συμφωνήσουμε εντελώς. όσοι βλέπουν την βία ως μεμονωμένα και δεν βλέπουν τις συνθήκες που την γεννούν αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.

   δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η κατάσταση μόνο ως διάχυση βίας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και κατά βάση τα χαμηλότερα χαρακτηρίζεται.

   μία εκβαρβαροποίηση της κοινωνίας με μάσκα πολιτισμού και δημοκρατίας.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s