ιεροσυλία; δεν το νομίζω


γιατί όταν διαμαρτύρεται κάποιος εργαζόμενος είναι απευθείας τεμπέλης και χαραμοφάης

ενώ τα μεγαλοπαπαγαλάκια όταν μιλάνε είναι αδέσμευτη και ελεύθερη δημοσιογραφία;

λίγο σαν το ανέκδοτο με τα άβουλα και ακίνητα στρατιωτάκια-ΜΑΤ ένα πράγμα.

η τιμή της πατρίδας , της όποια πατρίδας, δεν μπορεί να διασαλευτεί , να βεβηλωθεί γιατί χρησιμοποιήθηκε από τους κατοίκους της ως μέσω διαμαρτυρίας. η τιμή της πατρίδας (τιμή που κανένας επαγγελματίας πατριώτης δεν θα δει ποτέ) ξεφτιλίζεται όταν η πατρίδα διασύρεται διεθνώς ως μεγαλοπουτάνα που την κάνουν ότι γουστάρουν τα διάφορα οικονομο-λαμόγια. Η τιμή της πατρίδας για μένα διασύρεται όταν το όνομα της λέξης έλληνας έχει γίνει συνώνυμο του λαμόγιου και του κλέφτη  -για παρηγοριά στον άρρωστο σας ενημερώνω ότι είχε την ίδια σημασία και πριν την ίδρυση του κράτους το 1821.

Έχουμε γεμίσει από ψευτοηθικολόγους που τους προσβάλει η αντίδραση και δεν τους προσβάλει η σκατίλα που πλανιέται στον αέρα. Και σαν τους γάλλους του λουδοβίκου αντί να καθαρίσουμε τα σκατά αρκούμαστε στο να φτιάχνουμε βαριά αρώματα κατά προτίμηση λάιφ στάιλ.

*σημείωση: πρόσεξε κανείς στο βίντεο που δείχνει ο σκάι ότι τα χακομάτ είναι τόσο ζώα που εκτός από τους δημοσιογράφους (μία φορά ζώα) επιτέθηκαν και σε συναδέλφους τους αστυνομικούς; με αυτούς τους μονιμάδες των χακοματ δεν είδα ποτέ κανείς να ασχολείται για το ΠΩΣ μπήκαν και πόσα παίρνουν και κυρίως με ποιες ακροδεξιές οργανώσεις έχουν συνδέσεις. Εκεί μούγκα στην στρούγκα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s