φωνάζει ο κλέφτης


η αλήθεια είναι ότι τούτοι οι κοινοί ληστές (σοσιαλ – ληστές) το κάνουν με πιο πολύ τακ από τους γαλάζιους. έχουν και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (μμε) σχεδόν όλα με το μέρος τους οπότε το παραμύθι το πουλάνε πιο γλυκά.

π.χ. παπαγαλάκια (με μπόλικα φράγκα για να πουλάνε «ενημέρωση») μας ενημερώνουν για το πόσο σπάταλο είναι να ξοδεύει το κράτος για τις όποιες υπηρεσίες του (παιδεία, υγεία) κι ότι οι μόνες ή μάλλον η μόνη λύση είναι ο μονόδρομος της ιδιωτικοποίησης.

τα ίδια παπαγαλάκια (που είναι πολύχρωμα και το χρώμα εξαρτάται από το χρώμα της τσέπης που δίνει το χρήμα) μας ενημερώνουν ότι η μόνη λύση τα δάνεια και τα μνημόνια. καθώς και η όποια υποταγή στις εξωτερικές εντολές. ότι όλοι είμαστε κλέφτες, και τα λαμόγια τύπου πάγκαλου αλλά και ο μεγαλοφοροφυγάς ψιλικατζής της κάτω κολοπετινίτσας. άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε που ουσιαστικά μεταφράζεται πρέπει να πληρώσετε αρχιμαλάκες τηλεψηφοφόροι γιατί μεταξύ μας ποιος νοητικά ανίκανος πιστεύει ότι τα παπαγαλάκια πληρώνουν σωστά τις εισφορές τους; φωνάζει ο κλέφτης κύριοι για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. φωνάζει ότι όλοι είμαστε κλέφτες ενώ ήδη χουφτώνει το πορτοφόλι μας μέσα από την τσάντα. και η πλάκα είναι ο μπάτσος εμάς θα πιάσει. τον κλέφτη όχι.

μην μιλάτε κύριοι, και κυρίες φυσικά, τα κανάλια σας διέταξαν ότι η όποια διαμαρτυρία είναι ενάντια στην σωτηρία της πατρίδας. ξέχασαν να σας προσδιορίσουν την κτητική. για την πατρίδα τους μιλάνε όχι για την δική μας. για τον δικό τους κόσμο μιλάνε, για τον κύκλο της διαφθοράς. όπως ο βιαστής που λέει στο θύμα να το βουλώσει και να υπακούσει. μας λένε ότι θα μας γαμήσουν και μεις διαλέγουμε την βαζελίνη αντί να τους δώσουμε μία στα αρχίδια.

έχουμε αφεθεί στους βιαστές μας. κάποιοι τους θαυμάζουν κιόλας. θέλουν να γίνουν κι αυτοί  βιαστές, σαν τους πρωταγωνιστές του σαλό.

και οι διανοούμενοι, αχ κι αυτοί που σαν τον νικολάκι τον δήμου μας λένε ότι η σύνταξη δεν είναι κάτι απαραίτητο. ότι αυτοί χαίρονται που ακόμη δουλεύουν. φυσικά είναι άμεσα συγκρίσιμα το να δουλεύεις από χόμπι με το να δουλεύεις από ανάγκη. γιατί καλά τα κόλλυβα  αλλά ο συγχωρεμένος πάει.

πιο πολύ με τρομάζει όλο αυτό το μιντιακό κατεστημένο που δήθεν μας πληροφορεί. που δήθεν αγωνίζεται για την ελευθερία του λόγου , την οποία ήδη την έχει ξεπουλήσει στην τηλεθέαση. ας πούμε ο σκάι, το φερέφωνο του bbc εν ελλάδι ειλικρινά τι ενημέρωση προσφέρει;

όσο πείθουν οι πολιτικοί ότι δουλεύουν για την δημοκρατία άλλο τόσο και οι δημοσιογράφοι για την αλήθεια και την ελευθερία του λόγου.

τα παιδιά αυτά, τα φυντάνια είναι ουσιαστικά υπάλληλοι ή μάλλον υπαλληλίσκοι. εντολές παίρνουν και τις εκτελούν.

τι σχέση έχουν τα μεγαλοστελέχη της ευρώπης που μιλάνε για την δήθεν ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής ένωσης με τους πολίτες των χωρών της ευρώπης;

όταν μιλάνε για ανταγωνιστικότητα ουσιαστικά μιλάνε για τα κέρδη τους και τα ψίχουλα που θα ξεφεύγουν τα παρουσιάζουν ως πρόοδο. ουσιαστικά η ζωή μας και η ποιότητά της δεν έχει σχέση με την δική τους ζωή. λένε να κάνουμε υποχωρήσεις για να περνάνε αυτοί καλά. δεν τους ενδιαφέρει το ντόπιο κεφάλαιο εφόσον αυτό δεν τους αποφέρει κέρδη. δεν τους ενδιαφέρει η ευρωπαική ένωση εφόσον αυτή δεν τους αυξάνει τα κέρδη.

κάποιοι πριν καιρό λέγανε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά. ότι δεν είναι οργανωμένη. έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. μια χαρά τα κατάφεραν τα παιδιά. ότι τους είπαν τα αφεντικά τους το έκαναν μια χαρά.

κλαίνε πονάνε ως νέες μάρθες βούρτσες. στεναχωριούνται για τα μέτρα. συγνώμη που πρέπει να σε ξεκωλιάσω αλλά με πιέζουν. και αφού τελειώσει: ε τα θελε κι εσένα ο κώλος σου, φταις.

ναι καλοί μου κύριοι και κυρίες. αυτά σας λένε μέσω των μέσων προπαγάνδας και τα χάφτετε όσαν να χάφτατε μύας εν μέσω μεσηβρίας. κι όποιος αντιδρά είναι ο κακός. κι εσείς, εμείς λέμε θυμωμένοι: αυτός γιατί αντιδρά. δεν ήταν δα και τόσο τρομερό. θα περάσει. εντάξει τσούζει λιγάκι αλλά… πρέπει. έτσι πρέπει.

στημένο το παιχνίδι εξαρχής.

2 thoughts on “φωνάζει ο κλέφτης

 1. Νομίζω ότι υπερβάλεις, προφανώς και το ΠΑΣΟΚ έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ, ειδικά των ηλεκτρονικών, αλλά δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα καθοδηγούμενη από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, σε κάθε περίπτωση αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε…

  Μου αρέσει!

  • λέει συνεχόμενα ψέματα αυτή η κυβέρνηση. όχι ότι οι προηγούμενες δεν το έκαναν αλλά αυτοί έδωσαν ρέστα.

   απλά συνδυαστικά αν το δεις βλέπεις ότι σε όλη την ευρώπη ζητάνε μέτρα που εστιάζουν στις περικοπές και στις ιδιωτικοποιήσεις. κανένα κοινωνικό μέτρο. η μόνη αύξηση μισθού που άκουσα τελευταία ήταν στην κίνα μετά από αυτοκτονίες υπαλλήλων. στην ευρώπη πάντως όχι.

   απλά δεν πιστεύω ότι οι όποιες κυβερνήσεις και ειδικά σε χώρες όπως η ελλάδα ότι αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία γιατί απλά ακολουθούν τις οδηγίες καθαρά των κεφαλαίων σαν απλοί υπάλληλοι.

   δεν νομίζω πχ ότι είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της ΑΤΕ ήταν πριν στην Πειραιώς και ότι τώρα η Πειραιώς ζητά να αγοράσει την ΑΤΕ. δεν μπορεί συνεχώς όλα να είναι τυχαία.

   δεν λέω ότι η χώρα λειτουργούσε σωστά. φυσικά και είχαμε και έχουμε προβλήματα και μάλιστα χοντρά. μάλιστα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι τα λαμόγια που κάνουν πανηγύρι μέσα στο σύστημα. μεθοδευμένα οι κλέφτες την γλυτώνουν και μας λένε και τι λύσεις να πάρουμε. και για τα μάτια του κόσμου θα ρίχνουν στα μίντια κανένα τελειωμένο αρπαχτικό.

   προσωπικά για μένα γιάννη αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό την σωτηρία της χώρας αλλά την εξυπηρέτηση ντόπιων και εξωτερικών συμφερόντων. δεν μπορεί τα λαμόγια που πριν κάνανε πάρτι με τα λεφτά των ταμίων και των επιδοτήσεων ξαφνικά να γίναν αγγελούδια και να προσπαθούν για την σωτηρία μας. προσπαθούν για την σωτηρία τους που τυγχάνει στο 1/100 να περιλαμβάνει και κάτι από τη δική μας.

   σαν να λέμε ότι ο βιαστής προσπαθεί να προστατέψει την τιμή του θύματος. και οι βιαστές δεν είμαστε εμείς.

   το κείμενο έχει γραφτεί εν βρασμώ ψυχής οπότε ίσως να έχει και υπερβολές. όμως δεν μπορεί να είμαι με χαμόγελα όταν βλέπω πάλι τα ίδια αρχίδια να την βγάζουν καθαρή και να το παίζουν μιξοπαρθένες , σωτήρες του έθνους και υπερπατριώτες. βλέπω τους ανθρώπους μου ολοένα να την βγάζουν και πιο δύσκολα. να τους γονατίζουν. να τους φτάνουν σε 14ωρα και να τους λένε κι άλλο. να νιώθουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους. να βλέπουν με φόβο το μέλλον.

   για ποια σωτηρία μιλάμε όταν οι περισσότεροι από αυτούς κάνανε πάρτι για να έρθουμε εδώ που είμαστε;

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s