idiot’s dreams- η ζωή του κυρίου Ι.


—Το παρακάτω κείμενο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους—

σήμερα το πρωί είχα δύσκολο ύπνο. η κάρτα για το ξυπνητήρι είχε τελειώσει, δεν είχα points για καφέ και για ξύρισμα και κάποιοι ελάχιστοι είχαν μείνει για την πόρτα. πέρασα από το πεζοδρόμιου του αγαλόπουλου που ξεκίνησα προχτές μία συνεργασία. το δίκτυο πεζοδρομίων αγαλόπουλος μπορεί να μην είναι τόσο καθαρό αλλά σου δίνει μία καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας. ευτυχώς δεν με βγάζει τόσο μακρυά όσο το δίκτυο λιακόπουλος από την δουλειά (ήταν πιο φτηνό αλλά αλλά η γλίτσα και οι λακούβες ήταν σε απαράδεκτο σημείο).

έφτασα στην αγία εταιρία που μας προσφέρει εργασία, δωρεάν πεζοδρόμιο, είσοδο στο κτίριο και δωρεάν χρήση του υπολογιστή, του τηλεφώνου και χρήση στυλό και μπλάνκο (σε πιο υψηλά στελέχη προσφέρει και δωρεάν τουαλέτα αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας).

γυρνώντας στο σπίτι η μαρία μου ανέφερε ότι η δόση για την συσκευή αναπνοής του μικρού κόντευε. η μαρία έχει λίγο καλύτερη θέση από εμένα στην εταιρία της, έτσι μπορούμε να στέλνουμε τον μικρό στο σχολείο. το βράδυ την αγκάλιασα της έδωσα 10 points , με φίλησε και μου κανε μία πίπα, αφού τελείωσα μου δωσε μία των 11 και την έγλυψα για λίγο (είχε περίοδο οπότε της έδωσα ρέστα 4 points). μου είπε ότι ο διευθυντής με τρεις πίπες την ημέρα θα της έδινε 2000 points το μήνα επιπλέον. καλή ευκαιρία. το προγαμιαίο συμβόλαιο λέει ότι δικαιούμαι το 30% αυτού του ποσού. 600 points xtra το μηνιάτικο.

ο μικρός ξύπνησε. το μαλακισμένο ήθελε φαΐ. πάλι. λες και δεν του έφτασε το χτεσινό. γκρίνιαξα. η μαρία μου είπε ότι αν συνεχίσω θα πρέπει να της δώσω μία κάρτα των 4points για να με ανεχτεί. γαμώτο.

ο μάνος μου είπε ότι χτες βρέθηκε αγοραστής οργάνων. της είπα της μαρίας ότι θα ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε την καλή. έτσι συμφωνήσαμε να δώσουμε ο καθένας το ένα νεφρό του (και ο μικρός). 3 εκατομμύρια points δεν είναι λίγα. θα μπορέσουμε κι εμείς να αγοράσουμε ένα πεζοδρόμιο και να το νοικιάζουμε ύστερα.

επενδύσεις αγαπητοί. ο ξύπνιος άνθρωπος πάντα πρέπει να βλέπει πιο μπροστά όσο κόστος και να έχει.

ο μικρός συνεχίζει να πεινάει πολύ. άμα φτάσει τα τρία γεύματα θα του κλείσω την μάσκα. η μαρία έχει κάποιες αντιρρήσεις αλλά οι γυναίκες είναι συναισθηματικές. άσε που αν πουλήσουμε ύστερα όλα τα όργανα να κάνουμε και γερή μπάζα. λες; δεν ξέρω. καλή ιδέα. λες να συμφωνήσει;

Blogged with the Flock Browser

Advertisements

2 thoughts on “idiot’s dreams- η ζωή του κυρίου Ι.

 1. Γιατί δεν σκοτώνετε να φάτε έναν γείτονα???
  Αν έχει και γερά νεφρά… πουλάτε το ένα….
  ενώ το άλλο γίνεται μεζεδάκι γκουρμέ….
  μαγειρεμένο με αμύγδαλα και πιλάφι…
  Και κανείς δεν θα σας πει άκαρδους…
  και ανάξιους γονείς….
  Ισως μάλιστα σας ευχαριστήσουν… που πολεμάτε την αστυφιλία και την μετανάστευση…..

  :-))))

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s