ψάχνοντας για το 2012


Ψάχνοντας πληροφορίες για το επικείμενο τέλος του κόσμου* το 2012 καθώς και για τις διάφορες μαγκανίες τύπου γκέλερ έπεσα στο πολύ ενημερωτικό ιστολόγιο του κυρίου Αλέξανδρου Διαμαντή. Ο κύριος Αλέξανδρος μας παρουσιάζει το μεράκι του και την αγάπη του για την αστρονομία. Τόσο μέσα από άρθρα όπου μας παρουσιάζει διάφορα αστρονομικά φαινόμενα όσο κι από διάφορες αστρονομικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα δύο άρθρα μου έχουν τραβήξει την προσοχή αυτό για την φωτογράφηση του όρους Άργος στην Σελήνη καθώς και αυτό σχετικά με την ανακρίβεια των δεδομένων των καταστροφολόγων για το 2012 (άρθρο που έχει γράψει το 2008 !!!). και το οποίο δικαίως  κοντεύει τα 1000 comments.

παραπομπή για το  blog του κυρίου Αλέξανδρου Διαμαντή

κύριε Αλέξανδρε σας ευχαριστώ ! 🙂

σημείωση : η φωτογραφία είναι του κυρίου Αλέξανδρου Διαμαντή και μπορείτε να την βρείτε εκτός από το ίδιο του το ιστολόγιο και στην wikipedia.

 

τώρα για τον γιούρι αναλυτικά έχει αναφερθεί ο cyrus σε αυτό το παλιό πια άρθρο του.

εγώ απλά θα παραθέσω ένα βιντεάκι για το πώς θα λυγίσετε κι εσείς ένα κουτάλι καθώς και άλλα τρικς από την ενδιαφέρουσα σειρά βίντεο freemagictricks4u.

*όποιοι καυλώνουν με το τέλος του κόσμου και με τις καταστροφολογίες δεν πάνε να αυτοκτονήσουν να ηρεμήσουμε κι εμείς που απλά θα θέλαμε να γίνει καλύτερος;

ναι κι εσύ μπορείς. 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s