πάμε για μια καινούρια αρχή (;)


Δυστυχώς το διαζύγιο με τον blogger ήταν λίγο άκομψο και με έπιασε σε περίοδο που όχι απλώς δεν βαριόμουν αλλά το αντίθετο, ήθελα να γράψω παρόλο που ο χρόνος που ήταν λιγοστός. Δεν ξέρω αν θα είναι οριστικό , σίγουρα όμως βρισκόμαστε σε διάσταση.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τους χωρισμούς πρέπει να ακολουθεί μια δημιουργική συνέχεια -αρχή. Έτσι αντί να μεταφέρω το «διαδρομές και διαθλάσεις» στο wordpress σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ωραίο να ξεκινήσω εν μέρη από την αρχή.

Οπότε με τη μετάβασή μου ξεκινώ ένα ακόμη blog, το sakidio.Το σακίδιο θα έχει σκοπό να είναι πιο ταξιδιάρικο και αυθόρμητο από τον προκάτοχό του.  Το «διαδρομές και διαθλάσεις» έκλεισε τον κύκλο του, έστω και λίγο άκομψα . Είχε ξεκινήσει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες όπου δεν υπάρχουν πια (και είναι εντελώς φυσιολογικό). Πιο ρομαντικές θα έλεγα.  Επειδή όμως πιστεύω ότι δεν του αξίζει αυτό το τέλος, θα υπάρξουν δύο με τρία το πολύ μεταβατικά posts, Google θέλοντος. Οι λόγοι για τους οποίους νιώθω πικραμένος θα εξηγηθούν σε ένα από αυτά τα posts που στο «διαδρομές και διαθλάσεις».

Τέρμα όμως με τα μνημόσυνα. Κάθε τέλος έχει την μυρωδιά μιας αρχής. Και το σακίδιο είναι αλήτης και όπου γης και πατρίς. Φτύνει τον χώμα και κοιτά με ύφος, μαγκιόρικα…  Πριν φύγει στέλνει φιλί στο ψηλό κουτσουπωτό μωρό που μας το παίζει δύσκολο (αλλά θα δει αυτή :-p ).

σημείωση: Τα πάντα θα στηθούν από την αρχή, ακόμη και οι παραπομπές σε άλλα blogs. Και επειδή κάθε jamάρισμα θέλει και το χρόνο του , να είστε λίγο επιεικείς με το «θέμα» 🙂 Άλλωστε ξέρω ότι είστε ωραίοι τύποι και (πολύ πιο) ωραίες τύπισσες 😉

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s